Новини

Відпочинок з дітьми у Трускавці

Курортно-готельний комплекс «Свитязь» надає всі необхідні умови для комфортного відпочинку з дітьми у Трускавці. Ми гарантуємо, що вашій дитині буде максимально весело й цікаво проводити тут час. Усміхнений й ввічливий персонал стане йому хорошим другом, та не дасть занудьгувати, поки ви будете проходити оздоровчі процедури або відпочивати у SPA-центрі.

Ми входимо у перелік найкращих готелів для відпочинку з дітьми в Карпатах. Якщо потрібно, ми облаштуємо ваш номер усім необхідним для дитини будь-якої вікової категорії. Наприклад, поставимо столик для годування і дитяче ліжечко для самих маленьких. Також у «Свитязь» ви можете замовити послугу няні, щоб не хвилюватися за дитину під час відпочинку. Провести весело час ваша дочка або син зможуть в просторій розважальній кімнаті, а у ресторані для них передбачено спеціальне меню.

ОСОБЛИВОСТІ ЛІТНЬОГО ВІДПОЧИНКУ З ДІТЬМИ В КАРПАТАХ

Трускавець за правом вважається всесезонним місцем для відпочинку та оздоровлення. Тут є на що подивитися, як взимку, так і влітку. Безліч розважальних комплексів, дельфінарій, ботанічний сад, кафе, музеї, парки - все це робить відпочинок влітку з дітьми в Карпатах незабутнім та веселим. В інфраструктуру курортно-готельного комплексу «Свитязь» входить прекрасний парк, прогулянки по якому сподобаються як вам, так і вашим дітям.

Однією із головних визначних пам'яток міста Трускавець вважається ландшафтний парк «Підгір'я». Це місце вражає своєю дивовижною мальовничістю та красою. Також там знаходиться міні-зоопарк, де ваші діти зможуть побачити павичів, фазанів, леопардів та інших цікавих тварин. Наш готель знаходиться недалеко від цього місця, ви можете дістатися туди на громадському/особистому транспорті за 10 хвилин. Як власне й до інших пам'яток, таких як музей, кінотеатр або джерело Юзя.

Трускавець славиться не тільки як курортне місто, а і як місце, де можна поправити здоров'я. Багато людей відвідують санаторії в Карпатах зі своїми дітьми. Навіть якщо процедури потрібні тільки дорослому, дитині буде корисно подихати свіжим карпатським повітрям. Курортно-готельний комплекс «Свитязь» підготує всі необхідні умови як вам, так і вашим дітям. Наш лікувально-оздоровчий комплекс чудово підходить для сімейного оздоровлення, завдяки широкому спектру водних і фізіотерапевтичних процедур.

← ВСІ НОВИНИ