Новини

МАСАЖ МЕДОВИЙ

МАСАЖ МЕДОВИЙ – СОЛОДКЕ І  ЦІЛЮЩЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

Гадаєте, мед можна лише споживати з чаєм? Насправді, квітковий  мед активно використовують і для косметичних процедур, в тому числі для масажу тіла.  

Техніка медового масажу відома ще з часів  стародавнього Тибету. Дія медового масажу заснована на активній взаємодії шкіри і біологічно активних речовин,  які містить мед.  Його проводять  з метою очищення шкірних пор, виведення продуктів метаболізму і видалення надлишків жиру.  Також медовий масаж сприяє швидкій і стійкій корекції фігури завдяки цілющим  властивостям меду та механічному впливу особливої  масажної техніки.

Процедура масажу  медом направлена як на зниження ваги, так і на досягнення косметичного ефекту. Фахівцями доведено, що медовий масаж сприяє швидкому відновленню м’язів, покращує кровообіг і прискорює обмін речовин в організмі. Масаж покращує постачання м’язів і шкіри киснем і живильними речовинами, звільняє  від шлаків, відновлює кровопостачання  шкіри та зменшує набряки. Медовий масаж проводять з допомогою  спеціально підготовленого натурального квіткового меду без будь-яких  добавок в приємній релаксуючій  атмосфері

Будь-який вид масажу – це   вже чудово, але масажисти вважають, що за лікувальними  результатами  саме медовий масаж є чи найефективнішим з всіх видів масажу.  Вже після першої процедури медового масажу шкіра стає гладкою,  ніжною,  еластичною, поліпшується колір, відновлюється пружність.

← ВСІ НОВИНИ